MEDITERRANEAN CULINARY ARTS: Dvotjedni kuharski hands on trening za profesionalne kuhare u Kuhinji Znanja – jesen 2024.

Termini:

pon – sub 11.11. – 16. 11. 2024., 9:00 – 15:00

uto – pet 19.11. – 22. 11. 2024., 9:00 – 15:00

ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Ako ste potpuno predani kulinarstvu kao pozivu, želite proširiti svoje znanje i vještine, dođite i pridružite se nama na intenzivnom dvotjednom kuharskom treningu u ŠKMER Kuharskoj Akademiji. Ovim programom profesionalnim kuharima dajemo mogućnost za usavršavanje tradicijskih, kao i novih mediteranskih recepata, pripremi jela u skladu s različitim zdravstvenim režimima, kao i stvaranju vrhunskih desertnih delicija za restorane. Kroz različite module, polaznike ćemo provesti kroz sve aspekte mediteranske gastro baštine, uzimajući u obzir sezonske namirnice, lokalne specijalitete i posebnosti dalmatinske kuhinje. Program uključuje i napredne kulinarske metode i tehnike te elemente Haute (vrhunske –“high-level”) kuhinje, dakle, one koja je priznata po svjetskim standardima, a objedinjuje preciznu pripremu i besprijekornu prezentaciju. Tijekom treninga učit će se izrađivati jelovnici za različite ugostiteljske objekte u skladu sa sezonom namirnica.

Program se održava se u sklopu Kuhinje Znanja (UP.02.3.1.03.0137.), kojim se jača društveno poduzetništvo, promiču Zero Waste koncepti, tradicija i nove tehnologije.

PRIJAVE I INFORMACIJE: info@skmer.hr / +385 99 319 89 61/

ONLINE: https://skmer.hr/mediterranean-culinary-arts/

Projekt Kuhinja znanja su sufinancirali Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

 

Scroll to Top