Na idućoj radionici Recepta za sportski uspjeh pripremamo ručak i večeru za mlade sportaše

subota 9-13h, 11. veljače 2023., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

U trećem nastavku ciklusa radionica Recept za sportski uspjeh koje Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) provode u suradnji sa splitskom magistrom nutricionizma, Draganom Olujić kineziologom Antom Jurićem, oboje angažiranim u HNK Hajduk, na redu je tema: Ručak i večera za mlade sportaše. Održati će se 11. veljače u ŠKMER Akademiji, a riječ je o multidisciplinarnoj hands on edukaciji za roditelje koje donose iznimno relevantne, a malo poznate informacije i upute roditeljima o prehrani prilagođenoj mladim sportašima.

Olujić će svaku temu teoretski obraditi s polaznicima i tijekom pripreme jela kako bi im se pomoglo odabrati preferencijske namirnice u skladu sa smjernicama koje će se koristiti. Polaznici će se moći aktivno uključiti u pripremu obroka s profesionalnim chefovima udruge te se tijekom radionice detaljno informirati.

Iduća radionica donosi temu Priprema za natjecanje i dan natjecanja, održati će se 22. travnja 2023..

Prijave: 099 319 89 61, info@skmer.hr ili preko formulara na linku:

Recept za sportski uspjeh

 

Radionice su dio edukacijskog paketa projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I sufinanciranog kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, „Zajedno do fondova EU“. Ovakvim aktivnostima potiče se izvrsnosti, kao i položaj korisnika programa udruge ŠKMER, u ovom slučaju djece i mladih te njihovih obitelji.

Projekt je sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Republike Hrvatske.
Ukupna vrijednost projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.) iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija.

Scroll to Top